Relatiebemiddeling 60+

Laat de zon weer schijnen in uw leven!

De zomer breekt weer aan en het verlangen om heerlijk op een terrasje te zitten of een fietstocht maken hoort daarbij, samen genieten van de zomer !
Alleenstaande senioren die weer een maatje hebben gevonden, weten maar al te goed hoe belangrijk het is om weer samen gezellige activiteiten te kunnen delen, of een goed gesprek op z’n tijd en weer een arm om je schouder te voelen.
Als consulent werk ik 14 jaar in de bemiddeling voor senioren en het is echt mijn passie! Ouderen zijn vaak heel dankbaar en stralen zodra zij het leven weer delen met een lief maatje. Soms vertellen ze mij: “Dat maatje geeft mij zoveel aandacht en liefde dat heb ik zo gemist, we zijn een steun voor elkaar ook in moeilijke tijden, of hij is de kers op mijn taart!
Op zo ’n moment denk ik vaak wat fijn dat ik een baan heb waarin je mensen een beetje gelukkig kunt maken, ieder mens verdient het op een liefdevolle wijze het leven te delen op oudere leeftijd. De meeste senioren hadden het liefst oud willen worden met hun eigen partner maar de dood heeft hen uit elkaar gedreven en hoe dan verder?
Ik heb altijd veel respect voor ouderen dat zij toch weer die stap zetten om weer open te staan voor een maatje in hun leven, dat is soms heel moeilijk na een huwelijk van 40 of 50 jaar!
Laat de zon weer schijnen in uw leven, wij helpen u daarbij!

– Toiny Jansen